HASZNÁLT IT ESZKÖZÖK FELVÁSÁRLÁSA


A FELESLEGESSÉ VÁLT IT ESZKÖZÖKET IGÉNY SZERINTI ÁTVESSZÜK.

CÉGÜNK A MINŐSÍTETT ADATTÖRLÉST KÖVETŐEN VÉTELI AJÁNLATOT TESZ A LESELEJTEZETT, FELESLEGESSÉ VÁLT SZÁMÍTÁSTECHNIKAI KÉSZÜLÉKEKRE.

AZ ADOTT ESZKÖZÖK ÉRTÉKÉT BESZÁMÍTJUK AZ ADATTÖRLÉS, ADATMEGSEMMISÍTÉS SZOLGÁLTATÁSUNK ÁRÁBA, ÍGY AKÁR TELJESEN DÍJMENTESÍTENI LEHET AZT.

 MIGRÁCIÓ, SURPLUS

PIACI ÁRAKON ÁTVESSZÜK A FELESLEGES, HASZNÁLT IT ESZKÖZÖKET, ÍGY AKÁR TEHERMENTESÍTHETI AZ ADATBIZTONSÁGI SZOLGÁLTATÁSOK KÖLTSÉGEIT.

 

 KIEGÉSZÍTÉS, ÚJ IT ESZKÖZÖK

 SZÜKSÉG ESETÉN KIEGÉSZÍTJÜK GÉPPARKJÁT KOMPATIBILIS HARDVEREKKEL, EGYÉB ESZKÖZÖKKEL. SZINTE MINDEN HARDVERT ÚJONNAN BESZERZÜNK, ÜGYFÉLBARÁT KONDÍCIÓVAL. A VILÁG ÖSSZES UPGRADE GYÁRTÓJÁNAK TERMÉKÉT BIZTOSÍTANI TUDJUK ÖNNEK.

 

 WIN-WIN – NYERŐ SZITUÁCIÓK A GYAKORLATBÓL

  • Ha egy bank egy új projekt miatt IBM szervert vesz, de 6 hónap után a vezetőség a projekt megszüntetéséről dönt, a szállító nem veszi vissza a szervert. Korrekt piaci áron a Data Destroy megvásárolja a hardvereket.

 

  • Nagymennyiségű, gyárilag új laptopot kell rolloutozni. A tesztfázison a merevlemez hibásnak mutatkozik. Rövid időn belül hardverek ezreit kell pótolni. Cégünk elintézi a cserét, a hibás diszkeket korrekt piaci áron átveszi.

 

  • Outsourcing miatt egy egész részleget kell leinstallálni. Cégünk elvégzi a munkát, korrekt piaci áron átveszi a használható hardvereket.

 

  • Egy cég az installált gépeinek életét szeretné meghosszabbítani, ezért 300 hasonló kiépítésű notebookra van szüksége, amelyeket újonnan nem lehet beszerezni. Cégünk korrekt piaci áron beszerzi a gépeket.

 

 

 

4 + 12 =